Bingolotto är inget utan Loket - Asteria Poker

Bingolotto är inget utan Loket

Jag måste tyvärr säga att Bingolotto är skittråkigt. Varför spelar någon ens spelet längre nu när man kan spel bingo online? När jag växte upp fanns inte internet och det var en lustig Göteborgare i rutan som livade upp Bingolotto. Leif “Loket” Olsson gjorde Bingolotto till ett program som man kunde kolla på som vilket som helst. Det var skön stämning helt enkelt.

Inget drag utan loket

Ja, vem är den där donnan som leder Bingolotto nu ens? Jag kan inte namnet på henne. Är det Lill-Babs? Vem bryr sig säger jag. Det ska vara Loket. Annars kan det vara.

Jag kommer knappt ihåg vilka som varit Bingolottos programledare genom åren. Jag kommer ihåg att Lasse Kronér tog vid. Där förstod jag tanken. Man tog en skön halvknubbig Göteborgare med knackigt hårfäste och bytte mot en annan. Jag gillar Kronér och tyckte att han gjorde ett bra jobb. Han var inte loket, men man kan inte begära för mycket av folk. Sedan tog man in Sveriges folkkäraste man, Gunde Svan. Gunde är en glad prick och jag tyckte inte att han gjorde bort sig i Bingolottos studio. Men redan här började jag sakna Loket. Bingolotto-stämningen hade helt enkelt försvunnit med honom. Efter Gunde och Kronér vet jag knappt vilka som lett programmet. Jag tappade intresset och har inte återfått det.